Azon gondolkozol mivel tudnál kitűnni a többi étterem közül? Jogos a gondolat felvetése, hiszen az éttermeknek egyre nehezebb ma már megkülönböztetni magukat a konkurenciától. Minden féle étel és ital kínálattal rendelkező étteremnek sok versenytársa van. És persze lehetséges, hogy egy jól kialakított arculat már nem segít a megkülönböztetésben. Ilyenkor érdemes tovább gondolni és valamilyen bővítési irányt keresni. Erre egy jó megoldás, ha egy bárral bővíted ki az éttermed, ahogy egyedi és speciális, már az étterem stílusához illő italokat és koktélokat tudsz készíteni a vendégeidnek.

prémium minőségű báreszközök éttermekbe

Új hangulat, új vendégek

Egy bár részleg kiépítése és üzemeltetése teljesen új feelinget fog adni éttermednek, amit a jelenlegi vendégeid és észlelni fognak, így új impulzust kapva tovább adhatják a hírét szeretett éttermük megújulásának. Törekedj arra, hogy a bár által kínált italok illeszkedjenek az eddigi, már megkedvelt stílushoz. A kínálat ne térjen el nagyban az eredeti koncepciótól, például egy street food irányvonalon tevékenykedő étterem bárjában ne egyszerű martini koktél lehessen kapni. Gondold újra a jól bevált koktélokat, alakítsd át valamilyen extrával saját stílusod szerint!

Természetesen a megfelelő szakember sem hiányozhat a pult mögül. A báreszközök és kellékek profi használata már önmagában lenyűgöző a vendégek számára, ezért nem érdemes kezdőt alkalmazni. Garantáltan megéri a befektetést!

Fontos: minőségi báreszközök!

A megfelelő szaktudás és küllem mellől nem hiányozhatnak a tipikus bár felszerelések és kellékek sem. A jó hír az, hogy egy egyszerű, nem túl komplikált prémium minőségű báreszközök éttermekbe internetes kereséssel rengeteg releváns találat közül válogathatunk. Annyiban megkönnyítem a dolgod, hogy ajánlom a Gasztro Palazzo vendéglátóipari nagykereskedést, akik csak prémium minőségű vendéglátós eszközöket árulnak webshopjukban. Megtalálod náluk a palack hűtőktől kezdve a koktél shakereken át a palacktartókat is. Emellett bútorokat is be tudsz rendelni az újonnan kialakuló bárodba.

Kategória: Gasztronómia