Minden nagy esemény esküvő, ballagás vagy születésnap esetén rengeteg tenni való akad. De ahhoz, hogy senki ne unatkozzon mindig érdemes meglepetéseket bevetni. A selfie box avagy selfiegép remek lehetőséget nyújt bármely korosztálynak, hogy kicsit flúgosan érezze magát egy negyed órára. Ezek a remek gépek pedig már bárki számára elérhetőek a brélési szolgáltatásoknak köszönhetően.

Igaz party kellék a selfie box

Az önarcképek és vicces csoportképek mindig is remek lehetőséget nyújtottak az emlékek megőrzésére és a nevetős visszanézésekre. A selfie box  a korábbi egyszerű, amatőr megoldását ennek sokkal gyorsabb és profibb szintre emeli. Nagyobb a rugalmasság mintha csak egy fényképész csinálná, de egyben jobb a minősége is egy átlagos fényképezőgépnél.

selfie box

Ráadásul mindenféle vicces kiegészítőket lehet hozzá csatolni, amik tovább emelik a pillanat fényét. Jelmez kellékek, parókák, szemüvegek mind azonnali átalakulást eredményeznek bárkinél. Ezzel is tovább  fokozva a már amúgy is vicces pillanat képeket.

Hogyan használjuk a gépet?

Pofon egyszerű dolgunk van  a használattal kapcsolatban. Gyűjtsünk össze egy pár jóbarátot akikkel szívesen készítenénk képet. Várjuk ki türelmesen a sorunkat hiszen jópáran akarhatnak ugyanilyen képet. Öltözzünk be minél viccesebben a kellékek segítségével. Majd álljunk be 5-10 fotóra.

A gép digitálisan egyből el is tudja küldeni a képet a megadott e-mail címekre, sőt akár meg is oszthatjuk kedvenc netes felületeinken is azonnal. A képeket maga a selfie box is menti, így a buli után egybe is gyűjthetőek és lementhetőek. A legjobb pedig, hogy egy-egy képet azponnal ki is nyomtathatunk és akár már másnap kirakhatjuk a hűtőre otthon.

Ha tuti party kelléket keresünk akkor a tüzijáték, karaoke mellett a szelfifotógépek adják a legjobb lehetőséget. Az olyan oldalakon mint a https://selfiefotogep.hu/rolunk/ pedig bérelhetünk is bármilyen eseményre egy-egy eszközt. Csak vigyázzunk, hogy a nagy jókedv közben fel ne borítsuk a gépeket.