A kutyák etetése rendkívül sok tényezős feladat. Kezdve a tökéletes eleség megtalálásától egészen odáig, hogy milyen emésztési problémák léphetnek fel egy kutyánál sok mindent megtapasztalhatnak a gazdik. Szerencsére hazánkban is egyre felelősségteljesebb a kutyatartás és többen választanak már a magasabb minőségű prémium eleségek közül. Cikkünkben bemutatjuk, hogy miért bizonyulnak jó választásnak a PLATINUM száraz és nedves kutyatápok.

PLATINUM kutyatápok: sok hús és vitamin

Mielőtt a kutyatápok tényleges bemutatására térnénk, érdemes leszögezni néhány alapvető információt:

  • a kutyák számára a házikoszt nem megfelelő táplálék
  • a kutyatápok kiválasztásánál többféle szempontot is figyelembe kell venni, mint például, hogy szívesen fogyasztja-e kedvencünk és hogy meg tudja-e emészteni
  • a kutyatápok kiválasztásánál kedvencünk fajtája egyáltalán nem játszik szerepet

A PLATINUM Natural kínálatában megtalálható eledelek mind nagyon magas százalékban tartalmaznak friss húst. A PLATINUM kutyatápok minimum 70 százalékban, míg a nedves eledelek hústartalma magasabb, mint 80 százalék.

Mivel a kutyák ragadozó állatok, ezért emésztésüknek az állati eredetű fehérjék tesznek a legjobbat. Emellett azonban hasznos szénhidrátokat, zöldségeket és vitaminokat is tartalmaznia kell az eleségnek. A PLATINUM egy termékben kínálja mindezt.

platinum kutyatápok

PLATINUM kutyatápok érzékeny kutyáknak is

Napjainkban egyre gyakoribb, hogy a kutyáknál is emésztési zavarok lépnek fel. A gyengébb minőségű eledelekben ugyanis vágóhídi maradék húsokat, rengeteg ízfokozót, tartósítószereket alkalmaznak, melyek egyre érzékenyebbé teszik a kutyákat bizonyos fehérjékkel szemben is.

Ilyen például a csirkehúsban található fehérje és a glutén is. Sokféle gyenge minőségű nedves és száraz eledelben gabonaféléket használnak töltelékanyagnak, ezért a glutén is megtalálható bennük.

A PLATINUM tápok készítői nem alkalmaznak semmilyen hozzáadott adalékanyagot és minden egyes tápjuk gluténmentes. Sőt, csirkementes eledelük is kapható, például ibériai sertés és bárány hússal.

azoknak a gazdiknak kiváló megoldást jelenthetnek ezek a tápok, akik küzdenek a megfelelő és kíméletes eledel megtalálásával.

Kategória: Állatok