A fűnyírás az egyik legtöbbet utált nyári tevékenység. Főleg akkor, ha csapadékos és meleg napok egyformán váltják egymást, így a gyep úgy nő, mint a bolondgomba. Azokban a háztartásokban, ahol óriási az udvar mindenképp szükség van egy olyan fűnyíróra, amely bírja a strapát. De mi a helyzet a kis kertekkel, ahol felesleges néhány száz ezer forintot kifizetni egy bika benzinmotoros fűnyírógépre? Ezekben a megoldás az akkus fűnyíró, amelyet akár online is házhoz rendelhetsz!

 

Akkos fűnyíró rendelés az Agrokerről

Az Agroker webáruház az egyik legnagyobb mezőgazdasági online bolt Magyarországon. Kínálatukban több tucat kerti gép, barkács gép, kerti felszerelés megtalálható. Boltjuk előnye, hogy néhány munkanapos szállítási idővel az ország bármely pontjára elküldik a termékeiket – köztük akár fűnyírókat is.

Mivel az akkus fűnyíró működési ideje rövidebb, mint a benzinmotoros vagy az elektromos verzióké, így csak kis területekre ajánljuk. Az Agrokeren akkumulátoros fűnyíró gépekből is bőven van lehetőség választani, ráadásul a legismertebb és legjobb márkák, gyártók készülékei találhatók meg a webáruház virtuális polcain. Hecht, Alko, hogy csak kettőt említsünk azokból a márkákból, amelyek közül te is kiválaszthatod álmaid akkumulátoros fűnyíróját.

Akkus fűnyíró rendelés online az Agrokeren: válaszd te is a megbízhatóságot!

akkus fűnyíró rendelés online

Mikor válasszak más típusú fűnyírót?

Akkus fűnyíróra tényleg csak a kis területeken van szükség. Nagy udvarokban, kertekben vagy akár szabadtéren nem alkalmasak hatékony fűnyírásra. Ilyen esetekre a benzinmotoros fűnyíró a legjobb választás. Ennek a teljesítménye és a hatósugara is óriási – ellenben például az elektromos fűnyírókkal, amelyek esetében hacsak nem rendelkezünk extra hosszú hosszabbító kábellel, mindig meg lesz kötve a kezünk.

Ráadásul az elektromos vezetéket mindig megfelelően tartani vagy akár kerülgetni igencsak fárasztó. Ha nagy területen akarjuk simára vágni a gyepet, akkor mindig a benzines fűnyíró mellett tegyük le a voksunkat.