A vicces ajándékokról általában mindenkinek a poénos legénybúcsúk és a haveros szülinapozások jutnak eszébe. A férfiak sokkal gyakrabban kapnak humoros ajándékokat, mint a nők, pedig a nevetés egyáltalán nem köthető nemekhez. A vicces ajándékok nőknek kategória ritkábban bukkan fel a boltok és webáruházak polcain, pedig van benne fantázia. Lássuk csak a példákat!

vicces ajándékok nőknek

  1. vicces fehérneműk
    Aki még nem hallott a nők fehérnemű vásárlási mániájáról, az valószínűleg  egy másik bolygón élt az elmúlt 200 évben. A csipkés és színes fazonok mellett a humoros minták is egyre népszerűbbek. Nézzünk körül a legismertebb boltok állványain és azonnal megakad a szemünk pár vicces darabon.
  2. mintás pólók
    Az egyedi pólók manapság már nemcsak a férfiakat célozzák meg. Ha nőknek keresünk vicces ajándékot, akkor érdemes a pólók között nekifognunk a keresésnek. A mintás felsők kínálják ugyanis a legszélesebb választékot a nőknek szánt humoros ajándékok között.
  3. törölközők
    A nyári szezon slágertermékei minden évben a feltűnő strandtörölközők. A parton mindig elkél egy-egy kényelmes darab, napozáshoz és hűsöléshez is egyaránt nélkülözhetetlenek. A feliratos törölközők mellett a vicces minták is kedveltek lettek a 2000-es években.
Kategória: Ruházat