A szerelmesek sokféleképpen szeretik kimutatni, hogy egymáshoz tartoznak.  Alapvetően ez nagyon jópofa tud lenni, de érdemes nem átesni a ló túloldalára sem. Bizonyos ruhadarabokkal például remekül mutathatjuk, hogy összepasszolunk: ilyenek például a különböző mintás pólók szerelmeseknek.

Mintás pólók szerelmeseknek: romantikus vagy túl sok?

Attól függ.  Általában a humoros, kreatív képeket vagy szövegeket romantikusnak látjuk, a szerelmes, romantikus szövegeket pedig túl soknak. Nem csoda, hiszen ha valakik az arcunkba üvölti, hogy mennyire szeretik egymást, azt hajlamosak vagyunk elutasítással venni. Vagy amiatt mert nekünk nincs párunk vagy azért, mert egyszerűen nem szeretjük az ilyesmit. Ha viszont szembe jön velünk egy kedves pár egy belevaló egyen pólóban, akkor legmagányosabb időszakunkban is kedves párnak ítéljük őket.

Mit tegyünk egy mintás pólóra, ha ezt ajándékoznánk párunknak?

Évfordulóra, Valentin napra és bármely más ünnepre is szuper ajándék egy páros póló ajándékba. Olyan mintát tegyünk rá, ami humoros, ami ránk jellemző, amitől mi mi vagyunk. Ez lehet a közös hobbink, kedvenc játékunk, háziállatunk, filmünk, sportunk. Bármi. Nem kell mást tennünk ezután csak kiválasztanunk a megfelelő pólóméretet és színt majd megrendelni őket egy pólókészítéssel foglalkozó cégtől. A legtöbb hasonló vállalkozás forgalmaz előre legyártott mintájú pólókat is, így ezek között is bátran válogathatunk. Szín tekintetében egy egyszerű fehér vagy fekete pólóval nem lőhetünk mellé.

mintás pólók szerelmeseknek

A mintás pólók szerelmeseknek ajándékba is nagyszerű lehet. Egy eljegyzési buliba például bátran készítsünk hasonlót. De szüleinknek és nagyszüleinknek is jópofa ajándék lehet házassági évfordulóra.

A póló viselés mindenki számára hétköznapi és közkedvelt, szóval miért ne hordanánk a párunkkal közös darabot? Következő évfordulóra javasoljuk, hogy lepd meg egy ilyen ajándékkal párod. Ha cikisnek érzi még mindig hordhatjátok otthon együtt a pólókat pizsamaként 🙂

Ha úgy döntünk, nekünk kell egy ilyen, akkor érdemesebb és kényelmesebb online rendelni, de bemehetünk egy plázába is, ahol a legtöbb esetben találunk pólókészítő pultot. Utóbbi esetben sokszor helyben azonnal vagy pár órával később megkapjuk a ruhadarabot, míg előbbi esetében 1-2 napba beletelhet a szállítási idő.

Kategória: Ruházat