Tiszaújváros a keleti régió egyik legtöbbet látogatott és leggyakrabban emlegetett települése. Nem is véletlenül, hiszen a térség természeti adottságokban, hagyományőrzésben is az élen jár, ezért évente több ezer magyar és külföldi turista látogat el Tiszaújvárosba és a Tisza-tó környékére kikapcsolódni, feltöltődni. A városban ráadásul neves sportcentrum is működik, ahol nemzetkozi szinten is rangos bajnokságokat szoktak rendezni. Azonban ami a település infrastruktúrájából eddig hiányzott, az egy prémium minőségű hotel, egy luxust idéző tiszaújvárosi szállás lehetőség a több napot is elidőzni kívánóknak. Ez most végre beteljesül, ugyanis 2021 szeptemberében megnyitja kapuit a vendégek előtt egy új Tiszaújváros szállás, prémium hotel, a Tisia Hotel & Spa.

Tiszaújváros szállás: milyen szolgáltatások lesznek a Tisiában?

A Tisia Hotel & Spa nevében is hordozza jellegét: ez egy olyan szállás Tiszaújvárosban, amely közvetlen összeköttetésben áll a szomszédos Gyógyfürdővel, így egyszerre wellnes szolgáltatásokat is nyújt a szállóvendégeknek. A gyógyfürdő bármely szolgáltatását igénybe vehetik a Tisiában időzők: a gyógyvizes medencék mellett számos olyan beutaló nélkül is elérhető szolgáltatás van a Gyógyfürdőben, amely segít ellazulni, élvezni egy családi nyaralást.

A kicsiknek és azoknak, akik a nyári melegben inkább a strandokat kedvelik, azoknak a gyógyvizek mellett strandulni, hűsölni is van lehetősége. De emellett a Tisiában étterem is rendelkezésre áll, ha valaki egy kellemes ebéddel szeretné megszakítani a pihenést.

tiszaújváros szállás

Miért érdemes Tiszaújvárosba látogatni?

Tiszaújváros a Hortobágyhoz és a Tisza-tóhoz is közel helyezkedik el, de emellett egy város előnyeivel is rendelkezik. Eddig is gyakran látogatták a települést a turisták, de igényes szállás hiányában főként átutazó turizmus volt jellemző a városban. Ezután viszont lesz egy olyan hotel, amelyben akár hagyományos, egy hetes nyaralásra is meg tudnak szállni a városba látogatók.

Sőt, több nemzetközi versenytől is azért esett el a szomszédos sportcentrum, mert nem volt megfelelő színvonalú szálláshely a sportolók elszállásolására – ezután ez is máshogy lesz Tiszaújvárosban.