Az őszi-téli időszakban több soron is érdemes védekeznünk a vírusok, megbetegedések ellen. Egyrészről erősíthetjük az immunrendszerünket megfelelő minőségű és tápanyagtartalmú ételek fogyasztásával, másrészről pedig a környezetünk folyamatos tisztításával, tisztán tartásával. Az elmúlt években sok szó esett a kézmosás és személyes higiénia megtartásának fontosságáról, különböző felületek tisztításáról, házi praktikákról. Sokat lehetett hallani azt is, hogy mindent könnyen tudunk tisztítani, de a levegőt nem. Pedig ez nincs így. Ózongenerátor segítségével a légtisztítás egyszerű, és néhány feltételt szem előtt tartva könnyen a mindennapjaink segítője lehet több téren is.

 

Mire és hogyan használható az ózongenerátor?

Megöli a levegőben lévő vírusokat, baktériumokat, emellett pedig még a penész eltávolításában is segíthet. Kiváló a rosszul szellőző, párás helyiségek levegőtisztítására.

Frissíti a levegőt és szagtalanít. Legyen szó dohányfüstről, vagy a konyhai szagokról, az ózongenerátor ezekkel megbirkózik. Az autók utasterét is tisztíthatjuk vele.

Betehetjük az autónkon kívül a lakásba is, főleg, ahol nem megfelelő a szellőzés. Ezeken kívül gyakran használják rendelőkben, raktárakban is.

 

Lényegében olyan zárt helyeken lehet a segítségünkre, ahol tisztítani, frissíteni, szagtalanítani szeretnénk a levegőt, ezáltal is kellemesebb és egészségesebb környezetet teremtve.

ózongenerátor a légtisztításban

Amire figyeljünk

 

Hagyjuk az ózongenerátort egyedül dolgozni a zárt helyiségben, közben ne tartózkodjunk bent, mivel az ózon belélegzése egészségkárosító hatású.

Használat után emiatt is érdemes kiszellőztetni, és csak 1-2 óra elteltével használni ismét azt a helyiséget. Legyünk tekintettel a növényeinkre is – magunk és kisállataink mellett -, mivel az ózon a növényekre is károsító hatással lehet.

Mint ahogy minden berendezés és használati eszköz esetében javasolt, fontos, hogy használat előtt elolvassuk a használati útmutatót. Ezzel a berendezés hatékony használatát és megfelelő élettartamát, ezek által pedig elégedettségünket is megalapozhatjuk, nem is beszélve az egészséges és kellemes környezet megteremtéséről.

 

Nagyon egyszerű beszerezni, és az ózongenerátor villámgyors kiszállítással a tiéd lehet.