napelemes led kerti lámpa

Kertünket sokféleképpen berendezhetjük és érdemes is időt szánnunk rá, hiszen egy kellemes nyári napon szuper kiülnünk és élveznünk a kellemes hőmérsékletet. Cikkünkben néhány ötletet összegyűjtöttünk, hogy miket lehetne megvalósítanunk kertünkben:

Rattan kerti bútorok

Mindenképpen érdemes valamilyen kényelmes kerti bútort beszereznünk, ahova kiülhetünk barátainkkal, családtagjainkkal. Erre az egyik legjobb bútortípus a rattan bútor. Strapabíró, jól mutat az udvarunkban és kényelmes párnákkal bélelhetjük ki.

Napelemes led kerti lámpa

A kellemes esti hangulatot koronázzuk meg hangulatos lámpákkal. Erre a legjobb megoldás a napelemes led kerti lámpa. Ezek általában a földbe szúrható kisebb lámpák, de vannak falra szerelhető típusok is. Remekül kivilágíthatjuk így az autóbeállót vagy a bejárati ajtót. Költséghatékony megoldás, hiszen napenergiát használ a fény kibocsátásához. Mivel megújuló energiáról van szó, így ez még környezetbarát megoldás is. Napelemes kerti lámpákát például ezen a webshopon tudod beszerezni: https://uksledvilagitas.hu/termekkategoria/napelemes_kerti_lampak/

Medence és egyéb kiegészítők

Naná, hogy a nyári estéken semmi másra nem vágyunk csak egy hűsítő csobbanásra. Szerencsére szuper családi medencék kaphatók, amiben többen is kényelmesen elférnek. Ha gyerekek is vannak a családban akkor pedig imádni fogják, ha hintával vagy trambulinnal egészítjük ki a kerti berendezést.

Sütögető hely

Az előző pontunkban pénztárcába nyúló opciókat ajánlottunk, azonban most egy olyan lehetőséget írunk, ami ingyen megvalósítható. Mindenképpen alakítsunk ki egy hangulatos sütögető részt kertünkben ahol tüzet gyújthatunk és süthetjük a jobbál jobb szalonnát. Jól hangzik nem igaz?

Kiegészítők

A nyári meleghez mindenképpen készüljünk fel kiegészítőkkel, amik hasznosak lehetnek. Ilyen például a szúnyogirtó. Ehhez használhatunk füstölő spirált vagy fáklyákat is. Ezek megkönnyítik, hogy kellemesen tölthessük el a sütögetés idejét és ne kelljen szenvednünk a kis vérszívóktól. Érdemes beszereznünk egy kisebb zsúrkocsit vagy kerti kocsit is, amin tálalhatjuk az ételeket és az evőeszközöket. Ha nappali sütögetést tervezünk, akkor pedig érdemes napernyőt beszerezni ami hűsítőként szolgál az étkezés alatt.