Ha valaki napelem rendszer vásárlásra adja a fejét, akkor alapvetően két módja létezik a beszerzésnek. Meg lehet bízni egy kivitelezőcsapatot, akik felméréstől kezdve a tervezésen át a kivitelezésig mindent egyben lerendeznek. Azonban ha csak egy vagy két napelem panelre van szükségünk, hogy például a házhoz tartozó melléképületek energia ellátását biztosítsuk, akkor magunk is megrendelhetjük a termékeket, és a hozzájuk tartozó kiegészítőket is. Napelem panelek és inverterek számos webáruházból megvásárolhatók, de vajon hogy lehet eldönteni, hogy melyik a megfelelő? Cikkünkből kiderül!

Figyeljünk a napelem gyártókra

Napelemek esetén is vannak olyan vezető márkák, amelyek termékeivel egyszerűen nem tudunk melléfogni. Érdemes feltérképezni a választékot, és azokat a webáruházakra leszűkíteni a végső kört, amelyek esetében ezekkel a gyártókkal találkozunk, hiszen mégiscsak napenergiát fogunk termelni.

napelem

Az egyik legnépszerűbb napelemes név a Fronius: inverterek, napelem paneljeik világszinten ismertek és elismertek, nem túlzás azt állítani, hogy a legnépszerűbb termékek között tarthatjuk számon gyártmányaikat. Ha kicsiben, ha nagyban gondolkozunk, biztosak lehetünk benne, hogy a Froniusszal jó bizniszt ütünk nyélbe.

A napelem webshop sem mindegy

Ha megállapodtunk egy napelem márka mellett, akkor nem utolsó sorban azt se feledjük el, hogy a webshopok között is vannak szuperek és kevésbé jók. Ha mi ajánlhatunk egyet a figyelmedbe, akkor válaszd a Gépész Webáruházat.

A Gépész Magyarország egyik legnagyobb és legrégebbi épületgépészeti cégcsoportja. Pár éve már webshopjuk is működik, ahol nemcsak a szakemberek, de az átlag vásárlók is beszerezhetik a házuzkhoz, lakásukhoz szükséges készülékeket, berendezéseket. De tényleg, bojlertől kezdve radiátorokon át egészen a napelemekig mindent megvásárolhatunk náluk.

Óriási szakértelmük mellett több évtizedes tapasztalatuk is mellettük szól. Ha elbizonytalanodunk a megrendelés előtt, akkor munkatársaik szívesen segítenek kiválasztani a tökéletes készüléket, amely kizárólag a mi igényeinket fogja szolgálni. A Gépész tényleg minden szempontból kiváló választás, így ha teheted, akkor őket válaszd.