Bizonyos esetekben esztétikai műtétekre szánhatjuk rá magunkat. Nőként sok mindent megél testünk egy életen át és semmilyen szégyellnivaló nincs abban, ha műtéti segítséghez folyamodunk testünk eredeti állapotának visszaállításához. A nők jelentős része folyamodik például mellbeavatkozásra, melynek egyik típusa a mellfelvarrás. Mikor lehet erre szükség?

mellfelvarrás

Mellfelvarrás indokolt esetei

Több élethelyzet megkövetelheti, hogy a műtéthez folyamodjunk. Az egyik ilyen a szoptatás, aminek következtében a mell kötőszövetei megnyúlhatnak, így indokolttá válhat a felvarrás. A gyermekvállalás a legtermészetesebb dolog a világon, azonban ha olyan mértékben megváltoztatja az életünket, hogy az már kellemetlen a számunkra, akkor bátran folyamodjunk a műtéthez. Másik tipikus eset a fogyás: jelentős súlyveszteség következtében szintén indikolt lehet a beavatkozás. Mindezek mellett pedig sajnos örökletes testi adottságaink is indokolttá tehetik ezt.

Szerencsére egy viszonylag rövid, maximum 2 órás műtétről van szó. A műtétet megelőzően pontosan átbeszéljük a szakorvosunkkal, hogy mik a kockázatok, mi a műtét menete, a várható felépülési idő. Továbbá pedig természetesen, hogy milyen eredményre számíthatunk. A műtét során kérhetjük a mellünk kisebbítését és az implantátummal lévő növelését is. Sokféle lehetőség van, konzultáljunk mindenképp a szakorvosunkkal.

Mellfelvarrás profi és tapasztalt orvossal

Természetesen a műtétbe akkor vágjunk bele, ha egy megfelelő szakorvost találunk, akiben megbízunk és akinél biztos kezekben érezzük magunkat. Mi bátran ajánljuk a Lóderer plasztikai sebészetet: https://loderer.hu/mellfelvarras/

20 éves tapasztalattal, barátságos és emberbarát hozzáállással állnak minden páciensükhöz, így bátran forduljunk hozzájuk vagy kérjünk konzultációt. Mindenben készségesen segítenek, tájékoztatnak minket a szükséges lépésekről és a felépülés menetéről.

Ne éljünk tehát úgy, hogy nem vagyunk elégedettek a testünkkel, ha van rá lehetőségünk, akkor forduljunk profi magán plasztikai sebészethez. Ma már egyáltalán nem ciki egy ilyen beavatkozás, az eredménye pedig az, hogy újra magabiztosan élhetjük a mindennapjainkat. Tudjon meg tehát mindent a műtétről és a lehetőségekről és vágjon bele bátran!

Kategória: Életvitel