Az autótulajdonosok zömének nagyon fontos az autó megfelelő ápolása. Szerencsére számos módja van hogy megvédjük a gépjárművet. Ezek közül szeretnék ajánlani néhányat.

Az autó tárolása

A gépjárművet fontos hogy megfelelő helyen tudjuk tárolni. A legjobb természetesen a garázs. Sokaknak nincs lehetőségük garázsban tárolni az autót, nekik ajánlom hogy legalább vegyenek egy ponyvát

Minőségi autóápoló szerek

Rendkívül fontos hogy olyan autóápoló szereink legyenek amelyek valóban használnak az autónak. Sajnos nagyon sok termék nem megfelelő termék van a piacon amelyek nem csak hogy nem érnek semmit hanem sokszor több kárt csinálnak mint hasznot. Így tehát nagyon fontos hogy körültekintőek legyünk mikor kiválasztjuk autóápoló szereinket.

autó fóliázása

Autófólia használata

Létezik egy olyasfajta védelem amely talán még kevésbé ismert hazánkban. Az autófóliák talán még mindig afféle tuning elemként élnek a köztudatban pedig egyáltalán nem erről van szó. Az autófóliáknak sokkal fontosabb tulajdonságaik vannak. Az autó fóliázása remek döntés lehet hiszen rengeteg előnnyel rendelkeznek. Például remek védelmet nyújtanak a kavicsfelverődés és karcolások ellen, megszűrik a káros UV sugarakat, remek víz lepergető tulajdonsággal rendelkeznek stb stb. Ha bővebben szeretnék olvasni a fóliák előnyeiről akkor látogassunk el a LLumar honlapjára ahol részletes információkat kaphatunk a fóliákról illetve a fóliák felrakásáról is.

Ha felketette az érdeklődését az autófóliák akkor lejjebb még a teljesség igénye nélkül olvashat néhány jó tanácsot.

Az autófóliákat csak akkor tegyük fel mi magunk az autóra ha valóban értünk hozzá. A felrakás egy hozzáértést igénylő nehéz és precíz folyamat melyhez valódi szakértelem szükséges. Az igényes munkához speciális eszközökre van szükség így ha ezek nem állnak rendelkezésünkre biztosak lehetünk benne hogy nem fogunk megfelelő minőségi munkát végezni. Azt ajánlom tehát hogy ha füliát akarunk az autóra keressünk egy profi kivitelezőt aki normálisan megcsinálja

Kategória: Autós Világ