Kedves olvasóközönségem. Mivel tudom hogy majdnem mindegyikőtöknek van saját autója írtam nektek egy cikket arról hogy melyik szervizbe érdemes elvinnetek a gépet. Érkezett is pár olvasó levél egyébként már hozzám ezzel kapcsolatban. Szóval tisztában vagyok vele hogy elég sokakat érdekel ez a téma. Ha megszeretnéd tudni melyik autószervizet tudnám nyugodt szívvel ajánlani akkor tarts velem erre a körülbelül 275 szóra.

 

autószerviz a 10. kerületben

Autószervizek Budapesten

Én már rengeteg autószerviben jártam Budapesten, de ezek 90% ban nem elégítették ki az igényeimet. Hogy miért? Mert túl sokat kértek rossz munkáért cserébe. Nem akarok konkrét szerviz nevekkel előrukkolni, mert ha elkezdem sorolni félek hogy nem tudok majd leállni, és az egész cikkben csak autószerviz nevek lesznek. Szóval beszéljünk inkább arról a szervizről ami akkora meglepetés volt számomra és annyira elégedett voltam velük mint még soha egyikkel sem. Ez az autószerviz a 10. kerületben található és az a neve hogy Dottore Autószerviz. Olyan szigorú követelmények vannak náluk a minőséget illetően mint Batiatus ludusában. Innen lehet ez a név is szerintem. Én erre tudok gondolni.

 

Miért olyan jó ez a szerviz?

Elmesélek most egy történetet hogy miért is kedveltem meg őket ennyire. Van ugye a Lamborghinim amiről már írtam is néhányszor.  Sajnos használtan vettem Romániában ezért elég sok baj vele. Anno Konstacáig mentem le érte az akkori G-Astrámmal. Az Astrával belehajtottam a fekete tengerbe, azóta is ott lehet valahol part közelében, a lambóval meg csőgázzal visszajöttem Pestre. Az volt a baj annyira nyomtam neki hogy le is pukkadt eladtam. Pont a 10. kerületben állt le, a dottorétől kb 10 percre gyalog. Felcsörgettem haverom toljuk el a lambót a következő szervizig. Ez meg is történt, történetesen a Dottoréig. Na ott megcsinálták amit kellett én meg téptem haza mint a szél.

Kategória: Autós Világ