Az autófóliák egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ez igazából a legkevésbé sem meglepő, hiszen rengeteg előnyös tulajdonsággal rendelkeznek.  Ha szeretnéd tudni miért érdemes fóliát rakatni a gépedre akkor ne kattints el hanem olvasd végig ezt a cikket. A végére garantáltan azt fogod mondani:  “hogy a fa**** is élhettem eddig autófólia nélkül” Mire észbe kapsz azon kapod magad hogy a fiókból előkotort sütőfóliával próbálod körbe húzni a járgányt. Na jó nyilván nem, de érted a lényeget.

Fólia az autó ablakára?

Jó jó, sötét az üveg, nem látnak be, nagyon menő meg minden blablabla de igazából semmi értelme és baromi drága is, nincs rá szükségem. Gondolhatod te, mint laikus akinek ez az első cikke az autófóliákkal kapcsolatban. Az autó ablak fóliák sokkal többről szólnak mint menőzés, sőt igazából arról szól talán a legkevésbé. Miről szól akkor valójában? BIZTONSÁG, VÉDELEM, ESZTÉTIKA. Nekem ez a szentháromság jut eszembe ha autó fóliákra gondolok. Hogy miért? Olvass tovább és megtudod!

autófényezés tippek és ötletek kezdőknek

Biztonság

Bizony bizony, biztonság. Gondolom most azt gondolod hogy, hogy gondolom hogy azt mondom hogy egy fóliával biztonságosabb lehet az utazás. Pedig mondom.

  1. Mivel megszűri a káros UV sugarakat csökkenti a bőrrák kockázatát.
  2. Baleset esetén megakadályozza hogy a szilánkok szét repüljenek az autóban, így megvéd a további sérülésektől
  3. Megakadályozza hogy a vezetőt elvakítsa a fény, ezért csökken a balesetek kockázata

Védelem

Az autófóliák tökéletes védelmet nyújtanak a karcolások és kavicsfelverődések ellen. Végre gyomorgörcs nélkül nyomhatod a gázt végig Ecsegre. Nem kell többé olvasgatnod az autófényezés tippek és ötletek kezdőknek, című cikkeket. Neked már fent lesz a fólia, szét driftelheted magad a riheli kanyarban.

Esztétika

Na jó az elején talán kicsit túloztam hogy nem szól az esztétikáról. Rakd fel a fóliát mert baromi jól néz ki. Ennyi. Csoki csabi, sziasztok hello vége pá.

 

Kategória: Autós Világ