Az esküvői meghívó az esküvőszervezés egyik első fontos lépése. Megtervezzük a szöveget, a dizájnt és megvalósítjuk azt egy nyomdával, akik erre specializálódtak. Egyáltalán nem mindegy azonban, hogy kivel készítettjük. Cikkünk bár nem konkrét cégek bemutatásáról szól, de ha elvesztél a nyomdák keresgélésében, akkor tudunk ajánlani egy jó céget: az esküvői meghívó rendelés a Webalbum Stúdiótól egy kifejezetten jó döntés lehet minden menyasszony számára. Természetesen rengeteg nyomda van a piacon, így a kiválasztás nem mindig egyszerű.

esküvői meghívó rendelés a Webalbum Stúdiótól

Mi alapján válasszunk esküvői meghívó nyomdát?

Első lépésként nézzük át a weboldalakat, itt már könnyedén kialakulhat egy benyomásunk, hogy szimpatikus-e az adott cég vagy sem. Ezután kérjünk árajánlatot. Egy meghívó elkészítésének elég magas összege is lehet, azonban érdeklődjünk, hogy kapunk-e mennyiségi kedvezmény bizonyos darabszám felett. Ez is döntő lehet számunkra. Nézzünk véleményeket a cégről, hiszen lehet, hogy sokan nem ajánlják a kivitelezés vagy az anyagminőség miatt. Alapvetően minden cégtől kellene, hogy tudjunk rendelni próbadarabot, anélkül nem kezdik el a gyártást. Ha ezt nem teszik meg, akkor nem érdemes az adott céggel dolgoznunk. Fontos még, hogy az egyedi igényeinket tudják teljesíteni, ne csak konkrét típusokból válogathassunk.

Minek kell szerepelnie egy esküvői meghívón?

Egy meghívón mindig szerepeljenek az alábbiak: dátum, időpont és helyszín. Ez a három a legfontosabb. Ha több helyszín van, akkor mindegyiket tüntessük fel az adott időpontokkal. Így pontosan fogják tudni a vendégek, hogy mikor hol kell lenniük, melyik szertartás pontosan hol lesz és mikor. Emellett jöhet minden más. A meghívó szövege, a konkrét programterv, elérhetőségek és minden egyéb. Szokás, hogy amennyiben tárgyi ajándék helyett inkább pénzt szeretne a pár, akkor ezt egy kedves idézet keretei belül feltüntetik a meghívón.

Tipp: a meghívó legyen igényes, de ne túlzsúfolt, csicsás. Legyen rajta minden fontos információ, de a lényegi részenek kívül nem érdemes túlzsúfolni. Az eksüvői meghívóra is igaz, hogy a kevesebb néha több.