Ki ne szeretne egy sajátos berendezésű, egyedi hatású lakást magának? Olyan otthont, amivel kiemelkedik a többi közül. Olyan házat vagy panelt, ahol a színek összhangban vannak, és a bútorok stílusosan vannak kiválogatva, illetve berendezve. Akinek van némi érzéke a lakberendezéshez, annak könnyű dolga van, de aki kevésbé ért ehhez, annak sem kell elszomorodnia, ugyanis van néhány egyszerű megoldás, amellyel különlegessé tehető a lakás enteriőrje.

Beltéri fa falburkolat a rendhagyó kinézetért

Ma már rengeteg hasznos eszközt találhatunk arra, hogy feldobjuk lakásunk dizájnját. Ezek lehetnek apró kiegészítők, egyedi, esetleg vintage bútorok, különleges függönyök, de akár a fal színe vagy a tapéta mintája is sokat javíthat a helyiségek megjelenésén. A beltéri fa falburkolat hasonlóan jó megoldás lehet, ha a lakás kinézetének a kialakításáról van szó. Természetesen utólagos javítások és alakítgatások céljából is megvásárolhatjuk ezt. A lényeg, hogy egyedi hatást tud kelteni, ugyanis ezek nagy része valódi tölgyfa és diófa hasábokból készül, ezzel is naturális hatást keltve. Szinte minden belsőépítészeti stílushoz passzol, ráadásul tartósságáról is híres. Rendelhető belőle szabályos sík beltéri fa falburkolatot, de egyenetlen és rusztikus mintázat is. A következő oldalon számos minőségi termék közül lehet válogatni: https://www.anrodiszlec.hu/index.php/cPath/353_285 

beltéri fa falburkolat love

Nem csak a lakások éke lehet

A beltéri fa falburkolattal nem csak az otthonunkat tehetjük egyedivé. Irodákban, fodrászszalonokban, szállodákban, éttermekben is nagyon jól tud mutatni. Érdemes rá beruházni, ugyanis igényes megjelenést kelt, így a vendégek is pozitív benyomással mennek el az adott épületből. Munkahelyen is meg tudja törni a megszokott fehér fal érzetet, általa a munka is hatékonyabb és kreatívabb lehet. Ajánlott néha kilépni a komfortzónánkból és úgy gondolkodni a helyiségek kialakításán. A beltéri fa falburkolat alkalmazásával ezt könnyen megtehetjük. Néha jobb, ha a nem szokványos lehetőségekhez nyúlunk, és kipróbálunk valami újat. Tipp: használjuk a 60-30-10-es lakberendezési szabályt, ha igazán kifinomult hatást szeretnénk elérni.