Sok autószerviz töri a fejét nap mint nap azon, hogyan tudná automatizálni a fárasztó adminisztrációs tevékenységeket. Legyen szó akár a munkalapok kitöltéséről, vagy a számlázásról és könyvelésről, számtalan eszközt lehet találni a piacon.

Nagyon kevés azonban az olyan program, amit kifejezetten az autószervizek igényeihez szabnak. Szinte lehetetlen manapság olyan dobozos terméket találni, ami azokat az egyedi igényeket elégíti ki, amire egy szerviznek szüksége van.

Mit tesz ilyenkor a legtöbb szerviz, akinek speciális szoftverre van szüksége? Magar a hagyományos papíralapú nyilvántartásoknál vagy hatalmas összegekért egyedi fejlesztésbe kezd.

Autószerviz programok cikk

Természetesen az egyedi fejlesztésnél nincs jobb megoldás, de lássuk be, a legtöbb szerviznek a fejlesztés koordinálásához nincs szakképzetssége, valamint a szoftverfejlesztők elképeztő munkadíját is lehetetlen manapság megfizetni.

Ezért hatalmas öröm, hogy az autószerviz programok között ma már egy-egy specializált is megtalálható, mint amilyen például a ToolOffice Autószerviz Program. A ToolOffice egy olyan speciális eszközkezelő probram, ami az autószervizek igényeihez lett szabva.

A program képes kezelni a szervizek akár több ezer, vagy tízezer eszközét, alkatrészét és mérőműszerét. Ráadásul a hitelesítésre vagy kalibrálásra szoruló eszközök lejárati ideje előtt automatikus üzenetet küld. A Tools Control Kft. csapata pedig el is végzi a hitelesítés és kalibrálást, így rengeteg időt és energiát spórolhatnak meg a vállalkozások vezetői.

Kategória: Autós Világ