A gyári autós lámpa és fényszóró testeken kívül mindig van lehetőség javítani illetve cserélni elhasznált szórótestjeinket verdánkon. A korábbi évtizedekben népszerű Xenon szóroknak azonban volt egy nagy hibája: rendkívül zavaróak voltak a szembeforgalom illetve közvetlen környezet számára. Az angel eyes lámpa autóra történő beépítése azonban kiküszöböli a korábbi best seller legfontosabb hibáit.

Angel eyes lámpa autóra

Az “angyalszemet” imitáló égők igazi fenegyerek életérzést adnak egy egy autónak. A designos kialakításnak köszönhetően rögtön kitűnhetünk a tömegből velük és öröm lesz autónkra nézni amikor beizzítjuk a lámpákat. A többszörös, körkörös megjelenítés egy jól definiált, szépen elválló szemeket kölcsönöz az autónknak.

Mindemelett hasznosak is ezek a típusok. Segítik a könnyebb észrevételt a tónusos megjelenésnek köszönhetően, mivel nemcsak egy fénypacát lát az ember, ezzel is segítve a többi közlekedőt.

A beszerelést segíti, hogy sok egyéb lámpatípussal, mint a Xenon szórók, kompatibilis az elektronikai rendszere. Így a szoftveres telepítéskor gyakorlatilag semmilyen extra dolgunk nem lesz se nekünk, se a szerelőnknek.

LED körhelyzetjelző további előnyei

Ezek a lámpafejek egy jó webshopban már pár tízezres árral elérhetők, így egy igazán költséghatékony tuning felszerelésről beszélhetünk, mondjuk egy dísztárcsához vagy festéshez képest.

Mindemellett a LED technológia egy alacsonyabb fogyasztást is biztosít, ugyanolyan fényerő (nit) melett. Hasonlóan a LED-es izzókhoz itt is jelentős élettartam növekedéssel számolhatunk, így igazi hosszú távú befektetés egy ilyen lámpa használata.

angel eyes lámpa autóra

Ezen rendszerek amortizációja is előnyösebb a hagyományos izzókhoz képest. A fényveszteség sokkal később kezdődik és fokozatosan áll be, így nem kell aggódnunk hogy egyik napról a másikra világításproblémákat kelljen megszüntetnünk, mivel kiégett a lámpánk.

Az angel eye típus további előnye, hogy a kialakításnak köszönhetően a hajnali és szürkületi órákban, amikor a legrosszabbak, zavaróak a fényviszonyok további segítséget ad az autó észrevételében.

Kategória: Autós Világ