Sokan azért nem mernek belevágni az állattartásba, mert csak lakásban lenne rá lehetőségük, és félnek, hogy nehezen tudnának tisztaságot tartani egy kutya vagy macska társaságában. Ez az elgondolás nem is teljesen hamis. A háziasított állatok időszakosan is erőteljesen hullatják a bundájukat a vedlési időszakban, de ezen kívül nap mint nap elhagynak maguk után egynéhány szőrszálat. A sáros tappancsnyomokról, szobatisztasági balesetekről nem is beszélve. Cikkünkben bemutatjuk a legjobb porszívót állattartóknak, amellyel felgyorsítható a takarítás.

A legjobb porszívó állattartóknak: THOMAS Aqua+ Pet&Family Plus

A THOMAS egy német porszívó (pontosabban háztartási elektronikai) márka, akik egészen speciális szükségletekre is terveztek porszívókat. Így történhetett meg, hogy az állattartókra is gondoltak, és megtervezték a THOMAS Aqua+ Pet&Family Plus nevű vizes porszívójukat. Ez a legjobb porszívó állattartóknak, sőt, ha pontosak akarunk lenni, akkor takarítógép állattartóknak.

a legjobb porszívó állattartóknak

A Pet&Family Plus egy vízes porszívó, amellyel nemcsak a szőnyegeket, de a kárpitot, járólapot és a parkettát is fel lehet takarítani. Tehát nem probléma, ha a cica felborít egy kaktuszt, és kiömlik a virágföld. Valamint a szőnyeget is könnyen és gyorsan tisztává lehet varázsolni, ha esetleg a kutyus az első napokban még a lakásba is bepisil.

Egyéb THOMAS porszívók

A THOMAS kínálatában nem a Pet&Family Plus az egyetlen, amelyet különleges igényekre terveztek. Azok is megtalálhatják a számításaikat, akik allergiások, vagy esetleg olyan kicsi lakásban élnek, ahol nincs lehetőség egy hagyományos porszívó tárolására. Míg az allergiások vízszűrős gépeket tudnak megvásárolni, addig az álló porszívók alig foglalnak helyet, és még vezeték sem szükséges hozzájuk.

Egészen különleges darab a kínálatban a gőztisztító, amely a baktériumok és vírusok 99 százalékát elpusztítják, vegyszerek nélkül! Így azok, akik fenntartható, tisztítószer mentes háztartást szeretnének vezetni is megtalálhatják az igényiknek megfelelő THOMAS porszívót és / vagy takarítógépet.